Selecteer een pagina

Over ons

Welkom bij onze onafhankelijke partij die zich richt op het verstrekken van relevante en informatieve artikelen over de Maastunnel in Rotterdam. Onze missie is om het bewustzijn over deze historische tunnel te vergroten en om bezoekers en inwoners van Rotterdam te informeren over de geschiedenis, de technische aspecten en de toekomst van de Maastunnel.

Onze onafhankelijke partij bestaat uit een team van enthousiaste schrijvers en onderzoekers met een passie voor de Maastunnel en haar rijke geschiedenis. We streven ernaar om informatie te delen die nauwkeurig, actueel en relevant is voor onze lezers en om een ​​gezonde en informatieve dialoog te creëren rondom dit belangrijke bouwwerk.

We zijn trots op onze onafhankelijke status en we zijn niet verbonden aan enige organisatie of belangengroep. Onze enige focus is het verstrekken van feitelijke informatie over de Maastunnel en haar geschiedenis, om zo een breder publiek te bereiken en te informeren.

\

Informatie over renovatie

Vind er een nieuwe renovatie plaats? Dan plaatsen wij hier de belangrijkste updates.

\

Historie

Lees ook over de historie van de Maastunnel en leer meer over de geschiedenis van onze Rotterdamse trots.

\

Ruimte voor inbreng van auteurs

Als auteur kun je met ons meeschrijven over de Maastunnel

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verbeteren en om onze lezers beter van dienst te zijn. Als u suggesties heeft voor toekomstige artikelen of als u vragen of opmerkingen heeft over onze inhoud, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen uw feedback en streven ernaar om te blijven groeien en evolueren als een betrouwbare bron van informatie over de Maastunnel in Rotterdam. 

Wij hebben alleen niet het recht om ook maar iets aan te passen, te laten zien of uitleg over de Maastunnel te geven. Neem vooral contact op met de gemeente Rotterdam voor meer informatie.

 

Bedankt voor uw interesse in onze onafhankelijke partij en we hopen dat u veel nuttige informatie kunt vinden op onze website.

Mede mogelijk gemaakt door Andere Tijden. Bron: YouTube

“Een uniek stukje Rotterdam, waarbij het ontzettend leuk is om eens doorheen te fietsen. Hier moet je als Rotterdammer een keer geweest zijn”.

Gerwin Broer

Een Stukje Historie

De Maastunnel is de oudste afgezonken tunnel van Nederland en verbindt de oevers van de Nieuwe Maas in Rotterdam met elkaar. 

Lees meerContact opnemen